Palvelut
Me autamme sinua selviytymään digitalisaation tsunamista!

Teknologiaa ei voi enää kiertää, sillä se liittyy nykyään kaikkiin yritysten ja yhteiskuntien toimintoihin. Paluuta menneeseen ei ole. Automaatio on välttämättömyys kilpailukyvyn säilyttämiseksi. Tarvitsemme teknologiaa, sillä se mahdollistaa hyvinvointiyhteiskunnan myös lapsillemme.

Aisoft tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelupaketin erilaisiin digitaalisiin ratkaisuihin. Me pystymme tarjoamaan sinulle "avaimet käteen"-periaatteella tekoälyä hyödyntävän sovelluksen, jota ajetaan nykyaikaisesti pilviympäristössä. Suunnittelemme sovelluksen käyttäjälähtöisesti yhdessä sinun kanssasi. Pakettiin kuuluu tarvittaessa myös henkilöstösi koulutus tekoälyyn liittyen, mikäli tekoäly ja sen mahdollisuudet ovat vielä vieraita.

Tässä on listaus siitä, mitä työkaluja käytämme digitaalisten ratkaisujen toteutukseen. Arsenaali on laaja, mutta ratkaisu sinun tarpeeseesi arvioidaan aina tapauskohtaisesti. Ota rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset kumppania digitaalisaation viidakossa!

Ota yhteyttä
mitä me hallitsemme

Palvelumme

Tekoälyratkaisut
Tekoälyn laajasta kentästä meiltä löytyy erikoisosaamista muun muassa konenäkö- ja NLP-sovelluksista.
Pilviratkaisut
Voimme toteuttaa ratkaisuja monen eri pilvitarjoajan ympäristöissä. Esimerkiksi AWS, Google ja Azure.
Frontend
Käyttöliittymien toteutukseen käytämme pääasiassa Javascript-pohjaisia ympäristöjä, kuten esimerkiksi Reactia.
Projektinhallinta
Projekteja ohjaamme ketterien menetelmien avulla. Meillä Scrum ja CICD ovat arkipäivää.
Backend
Palvelinpuolella ympäristö voi olla esimerkiksi Node.js, PHP, Java tai Python. Nykyään suosimme erityisesti Serverless-tyyppisiä toteutuksia.
Mobiilisovellukset
Mobiilisovellukset teemme pääasiassa React Native- tai Ionic-frameworkeillä. Hallitsemme myös Swift- ja Java-ympäristöt.
IoT-ratkaisut
Olemme erikoistuneet tekoälypohjaisiin IoT-ratkaisuihin, joissa tekoälyä suoritetaan lokaalisti. (Edge computing)
Esimerkiksi AWS Greengrass-pohjaiset ratkaisut.
Data-analyysi
Tekoäly tarvitsee dataa. Voimme auttaa sinua ymmärtämään dataasi jalostamalla siitä työkalun yrityksesi hallintaan.
UI/UX-suunnittelu
Positiivinen käyttäjäkokemus on sovellusten elinehto. Meiltä saat apua myös siihen.
Nettisivut
Nykyaikaiset ratkaisut ovat usein hybrideitä, jotka koostuvat mobiilisovelluksista ja nettisivuista. Olemme keskittyneet erityisesti staattisiin nettisivuihin esimerkiksi Gatsbylla tai Nextillä.
VR-elämykset
Toteutamme virtuaalisia elämyksiä erityisesti palvelutalojen asiakkaille, joille fyysinen matkustaminen ei ole enää mahdollista. Elämys voi olla esimerkiksi kahvihetki vanhan kotikaupungin torikahvilassa.
Ohjelmistorobotiikka (RPA)
Ohjelmistorobotiikalla voidaan automatisoida järjestelmien käyttöön liittyviä ihmisten suorittamia manuaalisia rutiinitehtäviä. RPA-työkaluna käytämme Robot Frameworkia.
Tulevaisuus rakennetaan tänään!
Digitaaliset ratkaisut, joilla parannat kilpailukykyäsi, ovat saatavilla jo nyt. Teknologiaa ei voi enää kiertää! Me voimme auttaa sinua matkalla tulevaisuuteen.
aloita tänään